Parterapi

…Hvor blev kærligheden af?

Det kan være svært at leve op til de mange krav til et parforhold og samtidig en hverdag der skal fungere- kommunikation, romantik, følelsesmæssig forståelse, erotik, inderlighed og forældre rollen i forhold til biologiske børn, adoptivbørn, delebørn, sammenbragte børn.

Har jeres forhold trange kår, er parterapi en god mulighed for at genfinde jeres forhold og kærlighed.

Hos mig vil et typisk forløb med parterapi strække sig over 4-8 gange.
Jeg arbejder med par der er motiverede for at genfinde sig selv, hinanden og kærligheden. I parterapien har I samtaler, hvor I begge får lige mulighed for at kommer til orde og jeg indgår som den tredje part, der med indsigt og respekt, lytter, spørger ind og guider jer.

I parterapien kan I få redskaber til:
• At blive opmærksom på hvorfor i forelskede jer i hinanden.
• At forbedre jeres evne til at lytte til hinanden, så I begge føler I bliver hørt.
• At I får mulighed for at være nysgerrige på jeres partner, kigge på jeres forskellige tanker og handlemønstre og blive mere bevidst om disse.
• At I kan blive mere bevidst om, hvad der skaber konflikter i jeres parforhold.
• At I kan opnå en større accept af hinandens forskelligheder.
• At I vil få mulighed for at tale om forventninger og ønsker til hinanden og afstemme disse.
• At I kan få mulighed for at genskabe forståelsen og indfølingen af hinanden, så der igen kan blive varme, inderlighed og nærhed i jeres parforhold.

Ring 22 12 04 46 eller send en mail til mig.

Husk – kærlighed skal plejes!

Vi vil gerne sige tak for et forløb på tre gange, hvor det på forunderlig vis er lykkedes Gitte, at få os til at stå på en ny platform. Vi havde det som om det ene dæk på bilen blev ved at tabe luften. De andre tre dæk fungerede, men bilen kunne ikke køre pga det ene dæk. Der gik kortere og kortere afstand mellem at dækket tabte luften og vi kørte nu det meste af tiden uden luft og det tærede på os selv og hinanden. Vi måtte kaste håndklædet i ringen og erkende at her var noget, vi ikke kunne klare selv. Gitte er meget kompetent og formåede, at vi begge følte os hørt. De modstande vi havde mod hinanden er der kommet ord på og vi kan nu se dem som styrker.
Der er kommet fokus på, hvad vi kan gøre for at dækket ikke længere taber luften og det arbejde skal vi selvfølgelig selv gøre. Vi har fået modet og lysten tilbage og det er for os betingelserne for at kærligheden kan gro igen.
Skulle vi få brug for en hjælpende hånd, ville vi ikke tøve med at ringe til Gitte igen.

Kh Kristian og Heidi

Psykoterapeut, Gitte Holmen