Parterapi

Er kærligheden gået i knude?

I min parterapi kan jeg hjælpe jer videre i parforholdets udfordringer.

I terapien vil jeg guide og hjælpe jer til at skabe rammen for et trykt rum, hvor I begge har mulighed for at komme til ordre, se hinanden, lytte til hinanden og tale sammen.

I vil få mulighed for at udforske de handlemønstre og følelser, der udspiller sig mellem jer i jeres parforhold. Samt de mønstre og følelser, I har med hver især.

Med mønstre mener jeg blandt andet individuelle måder at kommunikere, reagere og handle på, kædet sammen med de følelser, dette mønster vækker i jer.

Mit fokus i parterapi er, at I får en følelse af, at I er et team. Et team der har fælles interesser i, at få parforholdet til at fungere og derved genfinde hinanden og kærligheden.

Hos mig vil et typisk forløb med parterapi strække sig over 4-8 gange.

Husk – kærlighed skal plejes og prioriteres!

Vi vil gerne sige tak for et forløb på tre gange, hvor det på forunderlig vis er lykkedes Gitte, at få os til at stå på en ny platform. Vi havde det som om det ene dæk på bilen blev ved at tabe luften. De andre tre dæk fungerede, men bilen kunne ikke køre pga det ene dæk. Der gik kortere og kortere afstand mellem at dækket tabte luften og vi kørte nu det meste af tiden uden luft og det tærede på os selv og hinanden. Vi måtte kaste håndklædet i ringen og erkende at her var noget, vi ikke kunne klare selv. Gitte er meget kompetent og formåede, at vi begge følte os hørt. De modstande vi havde mod hinanden er der kommet ord på og vi kan nu se dem som styrker.
Der er kommet fokus på, hvad vi kan gøre for at dækket ikke længere taber luften og det arbejde skal vi selvfølgelig selv gøre. Vi har fået modet og lysten tilbage og det er for os betingelserne for at kærligheden kan gro igen.
Skulle vi få brug for en hjælpende hånd, ville vi ikke tøve med at ringe til Gitte igen.

Kh Kristian og Heidi

Psykoterapeut, Gitte Holmen